ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η  ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΥΤΑΡΑΣ  ιδρύθηκε το 1983 και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών , δημιουργώντας παντός τύπου κατασκευές για την οικία και την επιχείρηση. Το 1987 δημιουργεί τον πρώτο εκθεσιακό χώρο για κάγκελα και αυτόματες γκαραζόπορτες, στη Κρήτη. Σήμερα η βιοτεχνία  εκτείνεται σε ένα ιδιόκτητο χώρο 3000m² με στεγασμένους χώρους παραγωγής και έκθεσεως  2000m² συνολικά. Εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα για εγγυημένες κατασκευές με άριστη ποιότητα, στο   5°χλμ  εθνικής  οδού  Ηρακλείου – Λασιθίου (κόμβος Πρασσάς) πλησίον του κρατικού αερολιμένα  Ν. Καζαντζάκης.

 

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
 Πανελληνίως πρωτοπόρος στο χώρο του αλουμινένιου καγκέλου  (με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και διεθνούς ταξινόμησης) για τον τρόπο κατασκευής τους  καθώς  διακρίνονται για το μοντάρισμα τους που γίνεται  άνευ ηλεκτροσυγκολλήσεως με μοναδικό πρεσαριστό τρόπο  για την αποφυγή ηλεκτρόλυσης(σκουριάς), με πλήθος ιδιωτικών  καλουπιών - (μήτρες)  για το άριστο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα  με απόλυτη αντοχή στο χρόνο.

 

ΣΙΔΗΡΟ

Συγχρόνως ασχολείται και με τη κατασκευή  σιδερένιου καγκελου και πόρτας  ακόμα και με τον παραδοσιακό τρόπο σφυρηλατώντας  σε καμίνι για οπουδήποτε μας ζητηθεί.

 

ΙΝΟΧ

Εξειδικεύεται στη κατασκευή  ανοξείδωτων καγκελων -  πορτών και ειδικών κατασκευών , καθώς διαθέτει κάθε σύγχρονο μέσο για τη κατασκευή και επεξεργασία έως και  το τελικό σταδιο  φινίρισματος (καθρέπτης – σατινέ - ματ) που γίνεται από εμάς .

  Γενικότερα κατασκευάζουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή από οποιαδήποτε μέταλλο.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Εμπορεύεται παντός τύπου αυτοματισμούς, γκαραζόπορτες, τζαμόπορτες, βιομηχανικά ρολά και μπάρες, αντιπροσωπεύοντας τις δύο μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του αυτοματισμού, FAAC και SOMFY  για την αυτοματοποίηση οποιαδήποτε πόρτας.

 

ΠΑΤΕΝΤΕΣ - ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι που μας διακρίνει είναι οι πατέντες – ευρεσιτεχνίες καθώς δεν επαναπαυόμαστε στα τυποποιημένα στάνταρτ της αγοράς  και μετράμε στη πολυετή πορεία μας μοναδικές κατασκευές όπως εναέριες πόρτες, σπαστές αυλόπορτες  κάγκελα χωρίς συγκόλληση και άλλα πολλά,

 

Συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε ακόμα και σήμερα με τη κατασκευή  αυτόματων ή χειροκίνητων ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΩΝ,  με κάθετα ανασυρόμενα τζάμια με μεγαλύτερη καινοτομία μας, το μήκος αυτών που ξεπερνάει τα 6m. (νομίμως κατοχυρωμένη πατέντα.)

 Οι ανεμοφράκτες κατασκευάζονται στις  διαστάσεις που επιθυμείται και γίνονται

  φορητοί ή σταθεροί.

 

 Η βιοτεχνία μας, απευθύνεται  σε επαγγελματίες και  ιδιώτες με πώληση

χονδρική  και  λιανική αντιστοίχως.  


Πρωτοπορεί στο είδος της και μπορεί να βρει λύσεις σε οτιδήποτε χρειάζεστε.


Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας!

                                                                                            

     Με εκτιμηση

 

 

ΜΥΤΑΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ:
5ο ΧΛΜ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΚΟΜΒΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 281 024 4025
ΦΑΞ : 281 034 4151
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00-5:00

E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

S5 Box